FEL

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Rozgonyi Úti Általános Iskola

OM-037504, 8800 Nagykanizsa Rozgonyi u. 25. Tel.:+36/30/402-4589

A Mindenki Sportpályáján rendezte az Önkormányzat a tornát I. korcsoportosoknak (2008 után születettek). Az eseményről a csapatot vezető Szabó Szilárd tanító számolt be:

"A tornára, melyet a Mindenki Sportpályáján a műfüves pályákon rendeztek, 7 csapat nevezett. Iskolánk a "B" csoportba került, ahol 2 győzelemmel és 1 vereséggel a körbeveréseknek köszönhetően az első helyen zárt. A Péterfi iskola csapatát 4:1-re, a zalakarosi Móra iskola gárdáját 1:0-ra győztük le, míg a Zrínyi-Bolyai csapatától 3:0-ra kikaptunk. A döntőben az "A" csoportot nagy fölénnyel megnyerő Piarista iskola együttesével csaptunk össze. 2 szerencsétlen góllal hamar hátrányba kerültünk. Ezután sikerült szépíteni, sőt az egyenlítésre is volt esély, ám nem tudtunk újra a kapuba találni. A kockázatos támadások miatt a védekezésünk a végére gyengült, így az ellenfelünk 4:1-arányban győzött, ezzel megnyerte a tornát, iskolánk csapata pedig a 2. helyen végzett!

A csapat tagjai: Sási Kristóf (2.b), Polai Zsigmond (2.b) (kapusok),Varga Barnabás (2.b), Lakos Mihály (2.a), Varga Patrik (1.a), Zöldvári Áron (2.a), Magasdi Dávid (2.b), Horváth Bálint (2.b), Szili Bence (2.a).

Köszönet az UFC-nél dolgozó edző kollégáknak a felkészítésért!"