FEL

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Rozgonyi Úti Általános Iskola

OM-037504, 8800 Nagykanizsa Rozgonyi u. 25. Tel.:+36/30/402-4589

Csapatunk a 3. helyen végzett, indulhat a január 8-i megyei döntőn. A csapat tagjai: Balázs Léna, Dombai Bertold, Zelkó Bálint, Traub Ádám (mind a négyen 2.b), Pető Kamilla, Janda András, Péter Bendegúz (mindhárom 3.b), Horváth Regina, Pál Panna, Rózsás Szofi, Zöldvári Áron, Varga Patrik (mind az öt 3.a), Mándli Lara, Ködmenecz Kamilla, Orsós Amanda, Horváth Bálint, Dömötör Benedek (mind az öt 4.b), Nagy Kíra (5.a). Felkészítő Jeszenői Csaba.

jatekos

Szabó Szilárd felkészítő és csapatvezető beszámolója a megyei döntőről:

A városi bajnokság győzteseként vehetett részt iskolánk csapata a megyei döntőn. A tornán két csoportba sorsolták a résztvevőket. A rozgonyis gárda az „A” csoportba került, ellenfelei a zalalövői, letenyei és keszthelyi győztes iskolák együttesei lettek. A „B” jelű csoportban Lenti, Zalakaros, Zalaegerszeg és Zalaszentgrót küzdöttek egymással. A legszorosabb csoportmérkőzés egyből a nyitó összecsapásunk lett. A keszthelyi gárda ellen 2–0-ra sikerült győzni. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, amiből sajnos a többség kimaradt, így a mérkőzés végig nyílt, izgalmas volt. A másik két ellenfelünk már nem tudott ekkora ellenállást tanúsítani, 5–0 és 6–0 állt az eredményjelzőn a lefújás pillanatában. A döntőben a zalaegerszegi Landorhegyi iskola várt ránk. Ők is veretlenül álltak eddig, nagyon magabiztosan vették az akadályokat. Sajnos a fináléban is kitartott a jó formájuk. Az első néhány percben nem tudtuk megállítani a támadásaikat, így pillanatok alatt 3 gólos előnyre tettek szert. Ezt követően sikerült felvennünk a ritmust, stabilabb lett a védekezés és végre a támadásaink is veszélyesebbé váltak, de így is 5–0-ra nyert az egerszegi csapat. A döntőbeli vereség ellenére büszkén, boldogan vették át a gyerekek az ezüstérmet és már a tavaszi műfüves bajnokságról beszéltek, ahol szeretnének visszavágni a vereségért! megyeiteremfoci

Csapatunk tagjai: Sási Kristóf (kapus, 4.b), Lakos Mihály, Pető Nimród, Szili Bence (mindhárom 4.a), Varga Barnabás, Horváth Bálint (mindkettő 4.b), Varga Patrik, Zöldvári Áron (mindkettő 3.a), Sillinger András (5.a).

IV. korcsoportos csapatunk két győzelemmel nyerte a tornát.

Rozgonyi - Zalakomár   5-4

Rozgonyi - Ady, Nagyatád   7-0

A csapat tagjai: Nagyfi Dorka, Varga-Császár Anna, Ureczky Luca (mindhárom 6.a), Kozma Benedek, Nemes Marcell, Bölecz Bence, Mátyás Máté, Málek Alexa, Grózner Szabina, Hertelendi Anna, Merencsics Bálint, Boros Bence, Bódis Levente (mind 8.b). Felkészítő: Varga Edit.

Csapatunk két vereség (Hevesi, 0-2; Kőrösi, 0-3) után nem jutott tovább csoportjából.

A csapat tagjai: Tóth Gábor (6.b), Novák Patrik (7.a), Vadász Noé (8.a), Szabó Bence (8.a), Kardos Ádám (7.a), Bukovics András (7.a), Bonczók Levente (7.a), Bognár Botond Soma (7.a), Nemes Marcell (8.b), Nagy Máté (7.b). A csapat vezetője Jeszenői Csaba.

5 csapat részvételével rendezték meg a teremtornát, ami körmérkőzéses rendszerben került lebonyolításra.

Rozgonyi - Zrínyi 3-2  (Zöldvári 2, Pető)

Rozgonyi - Piarista 3-1 (Varga P., Varga B., Lakos)

Rozgonyi - Hevesi 2-2, büntetőkkel: 3-2 (Varga B., Varga P. illetve Sási)

Rozgonyi - Péterfi 0-0, büntetőkkel: 2 : 1 (Zöldvári, Pető)

Csapatunk az 1. helyen végzett, továbbjutott a megyei döntőre, melyet december 10-én Lentiben rendeznek.

Játékosaink: Lakos Mihály, Pető Nimród, Szili Bence (mindhárom 4.a), Varga Barnabás, Sási Kristóf, Horváth Bálint (mindhárman 4.b), Zöldvári Áron, Varga Patrik (mindketten 3.a)

Felkészítő: Szabó Szilárd és az UFC edzői kollektívája

2kcsfocivarosi

2. Rozgonyi: Bukovics András (7.a), Tóth Gábor (6.b), Novák Patrik (7.a), Kardos Ádám (7.a), Király Mátyás (6.b), Movács Mirkó (6.b), Nagy Máté (7.b), Pál Dorián (6.b), Hertelendi Gábor (6.a), Varga Dávid (6.a), Göbölös Kristóf (7.b). A csapat vezetője Varga Edit tanárnő.

Rozgonyi – Bolyai
Rozgonyi – Batthyány
Rozgonyi – Zrínyi

9-0
2-0
2-1

döntő: Rozgonyi - Kőrösi

0-1